סה"כ
9
חוות דעת - דרוג ממוצע
3.5
|
|
|
|
|
עובדים/עבדתם בשגב קיצ'ן גרדן?
|
 |
Theworker >
חוות דעת שגב קיצ'ן גרדן
חוות דעת של עובדי
שגב קיצ'ן גרדן
10 - 1 מתוך 10
מסעדה שכיף לעבוד בה עם אווירה טובה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2023 - 2023
|
04.12.2023
|
יתרונות:
|
אווירה טובה ומכבדת, המנהלים ממש נותנים הרגשה טובה שאפשר לפנות אליהם בכל בעיה.
|
חסרונות:
|
אין הרבה העלאות שכר וגם ההעלאות עצמן לא משמעותיות.
|
חברה טובה, יחס טוב
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2016 - 2021
|
26.03.2022
|
יתרונות:
|
יש אווירה צעירה וקלילה, המנהליים מתייחסים בכבוד ויש תמריצים שווים.
|
חסרונות:
|
אין תנאים, מופרש הרבה כסף לטובת המסעדה, הרבה שעות מתבזבזות על המתנה לעלות למשמרת.
|
חוות דעת על שגב בתור ברמן
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2022 - 2022
|
13.01.2022
|
יתרונות:
|
מקום מעולה יחס נפלא לעובדים משכורות גבוהות
|
חסרונות:
|
לעיתים קשה למצוא משמרות בתקופות לחוצות
|
האווירה טובה, ממליץ לבוא
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2021 - 2021
|
27.07.2021
|
יתרונות:
|
האווירה טובה, צוות נחמד הנהלה נחמדה, אם עובדים הרבה שעות אפשר להרוויח הרבה כסף
|
חסרונות:
|
קשה להתקדם, תלויים במצב רוח של בן אדם אחר אם נקבל משמרת טובה או לא
|
עבודה קשה פיזית הרבה שעות על הרגליים
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד טבח
בין השנים 2017 - 2018
|
15.04.2020
|
יתרונות:
|
ארוחות טובות
שעות עבודה
|
חסרונות:
|
שכר
יחס עובדים ומנהלים
לחץ
עבודה פיזית
|
מדהימה מאודדד...................אין מה להגיד
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2020 - 2020
|
12.04.2020
|
יתרונות:
|
עבודה טובה.הכל שם מעולה אנשים טובים ואווירה טובה
|
חסרונות:
|
אין חסרונות אין מה להגיד הכל מדהים
|
מקום מעולה לעבוד. ממש כמו בית שני
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2016 - 2019
|
13.02.2019
|
יתרונות:
|
.כסף טוב ואנשים טובים
|
חסרונות:
|
פיזי קשה קצת. הלקוחות יכולים להיות קצת קשים אבל זה שווה את זה כי כיף לעבוד
|
מסעדה ברמה גבוהה. ציפיות גבוהות מהעובדים
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מלצר / ברמן
בין השנים 2018 - 2018
|
26.11.2018
|
יתרונות:
|
סביבת עובדים צעירה, מקום רציני לכן אין חשד מעניין רווחה, משכורת, זכויות העובד
|
חסרונות:
|
סביבת עבודה לחוצה, קונספט מסובך יותר ממסעדה רגילה
|
שגב קונספט - עבודה בתור טבח. חוות דעת בסיסית
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד טבח
בין השנים 2018 - 2018
|
06.09.2018
|
יתרונות:
|
ידע וניסיון , ארוחות טעימות , מטבח מקצועי ואיכותי.
|
חסרונות:
|
שכר מאד נמוך ביחס לרמת העבודה . בערך 28 לשעה .
|
כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
|
|
|
|
שכר |
|
התפתחות מקצועית |
|
עתיד החברה |
|
בטחון תעסוקתי |
|
הנהלה |
|
איזון עבודה משפחה |
|
רווחה |
|
ממליץ לעבוד בחברה |
|
אווירה |
|
אתגרים ועניין |
|
|
|
|
שגב קיצ'ן גרדן
|
|
|
|
|
|
|
20 עובדים משרדים ראשיים: הוד השרון |
|
|
|
|
|
מסעדה
|
|
|