חוות דעת עובדי שגב קיצ'ן גרדן - עבודה בשגב קיצ'ן גרדן
 
חפש מידע על חברה:  חפש לפי תפקיד:
חוות דעת , משכורות , שאלות מראיונות עבודה משכורות ראיונות עבודה
 
 
הוסיפו מידע על מעסיק
    שגב קיצ'ן גרדן  
חוות דעת
משכורות
שאלות מראיונות

סה"כ 9 חוות דעת - דרוג ממוצע 3.5
חוות דעת
ציון


   
עובדים/עבדתם בשגב קיצ'ן גרדן?

Theworker > חוות דעת שגב קיצ'ן גרדן

חוות דעת של עובדי שגב קיצ'ן גרדן

10 - 1 מתוך 10
share on facebook
מסעדה שכיף לעבוד בה עם אווירה טובה  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2023 - 2023 04.12.2023
יתרונות: אווירה טובה ומכבדת, המנהלים ממש נותנים הרגשה טובה שאפשר לפנות אליהם בכל בעיה.
חסרונות: אין הרבה העלאות שכר וגם ההעלאות עצמן לא משמעותיות.

חברה טובה, יחס טוב  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2016 - 2021 26.03.2022
יתרונות: יש אווירה צעירה וקלילה, המנהליים מתייחסים בכבוד ויש תמריצים שווים.
חסרונות: אין תנאים, מופרש הרבה כסף לטובת המסעדה, הרבה שעות מתבזבזות על המתנה לעלות למשמרת.
 
על מנת לצפות במידע ששותף על ידי חברי TheWorker
אנא שתפו גם אתם את הקהילה!
 

חוות דעת על שגב בתור ברמן  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2022 - 2022 13.01.2022
יתרונות: מקום מעולה יחס נפלא לעובדים משכורות גבוהות
חסרונות: לעיתים קשה למצוא משמרות בתקופות לחוצות

האווירה טובה, ממליץ לבוא  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2021 - 2021 27.07.2021
יתרונות: האווירה טובה, צוות נחמד הנהלה נחמדה, אם עובדים הרבה שעות אפשר להרוויח הרבה כסף
חסרונות: קשה להתקדם, תלויים במצב רוח של בן אדם אחר אם נקבל משמרת טובה או לא

עבודה קשה פיזית הרבה שעות על הרגליים  
עבד/ה בתפקיד טבח בין השנים 2017 - 2018 15.04.2020
יתרונות: ארוחות טובות
שעות עבודה
חסרונות: שכר
יחס עובדים ומנהלים
לחץ
עבודה פיזית

מדהימה מאודדד...................אין מה להגיד  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2020 - 2020 12.04.2020
יתרונות: עבודה טובה.הכל שם מעולה אנשים טובים ואווירה טובה
חסרונות: אין חסרונות אין מה להגיד הכל מדהים

מקום מעולה לעבוד. ממש כמו בית שני  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2016 - 2019 13.02.2019
יתרונות: .כסף טוב ואנשים טובים
חסרונות: פיזי קשה קצת. הלקוחות יכולים להיות קצת קשים אבל זה שווה את זה כי כיף לעבוד

מסעדה ברמה גבוהה. ציפיות גבוהות מהעובדים  
עבד/ה בתפקיד מלצר / ברמן בין השנים 2018 - 2018 26.11.2018
יתרונות: סביבת עובדים צעירה, מקום רציני לכן אין חשד מעניין רווחה, משכורת, זכויות העובד
חסרונות: סביבת עבודה לחוצה, קונספט מסובך יותר ממסעדה רגילה

שגב קונספט - עבודה בתור טבח. חוות דעת בסיסית  
עבד/ה בתפקיד טבח בין השנים 2018 - 2018 06.09.2018
יתרונות: ידע וניסיון , ארוחות טעימות , מטבח מקצועי ואיכותי.
חסרונות: שכר מאד נמוך ביחס לרמת העבודה . בערך 28 לשעה .


 כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.



 
   
        שכר
        התפתחות מקצועית
        עתיד החברה
        בטחון תעסוקתי
        הנהלה
        איזון עבודה משפחה
        רווחה
        ממליץ לעבוד בחברה
        אווירה
        אתגרים ועניין
   

  שגב קיצ'ן גרדן    
 
 
20 עובדים
משרדים ראשיים: הוד השרון
 
 
  מסעדה